Funderingar inför Köping

2010-09-11

Ja nu står Ting och Lätta redo igen nere i stallet inför Köping i morgon. Jag hoppas verkligen på fint väder, åtminstone uppehåll, då det kommer att vara utomhus oavsett eventuell nederbörd. Vad jag också hoppas på är att denna natt kommer innehålla några timmars god sömn, då jag känner mig väldigt trött just nu, jag jobbade natten till idag. I morgon ringer klockan vid fem och det känns extremt tidigt i mitt nuvarande tillstånd.

Jag håller givetvis tummarna för båda mina ston, men efter Tings fina resultat förra helgen vågar jag inte hoppas på det igen, däremot hoppas jag att det känns som vi gjort vårt bästa när vi lämnar ringen.

När jag anmälde Lätta till morgondagen hade jag någon förhoppning om att hon skulle få minst 41, det är vad som fattas till hennes SUCH, men efter förra helgens 36 är jag ganska tveksam till att hon får guld igen. Jag tycker ändå att Carina Lockwall dömde henne rättvist då, hon påtalade att Lätta fortfarande är en vacker ponny, att hon fortfarande har okej gångarter osv, men att det ändå börjar synas att hon har några år på nacken. Lockwall gav henne 8 på typ och resten 7:or.