Selene ej dräktig

2013-09-16

Kollade Selene imorse med Pregnamare och tyvärr, tråkigt men sant, är inte hon heller dräktig. Jag hade i och för sig inte förväntat mig det, hon betäcktes bara under en brunst och hon har bara 50% chans att bli dräktig. Detta eftersom ägget några dagar efter befruktning vandrar till ett av hornen och sätter sig där. Selenes högra horn är fullt av ärrvävnad efter det svåra felläget för fem år sedan, och om ägget kommer till det hornet blir det inget av det hela. Men man hoppas såklart ändå, ägget kan ju gå till rätt horn på första försöket också!

På fredag planerar vi att åka till Uddevalla för att hämta Smilla! Det är en bra bit dit, 50 mil.. Vi åker hela familjen, ska få låna en fin lägenhet av paret som har henne nu, de anordnar nämligen "Bo på lantgård" hemma hos sig. Vi gör dock inget långvarigt besök utan tänker bara stanna över natten. Det vore skönt att komma hem medan det är ljust ute på lördagen för Smillas skull. Är sedan ledig på söndagen också, perfekt.

Nu är det bara några dagar kvar innan sista anmälan till Söderhamn, jag håller tummarna för att utställningen blir av. Jag var ute och körde Ting på förmiddagen och satt och blev väldigt utställningssugen!