I sista minuten

2013-07-26

Idag var sista anmälningsdag till utställningen i Rimbo och jag anmälde Fabbe dit för flera veckor sedan. Igårkväll klockan 23.50 betalade jag in för Fluora också, det var i sista minuten det! Jag trodde att jag skulle få åka själv dit, både Josse och Eve skulle vara på Åland med fotbollen och då tänkte jag att det räckte med en unghingst i släpet. Men igår blev det ändring och Josse ska vara hemma istället, då blev hon sugen på att följa med till Rimbo och därav sista-minuten-beslutet. Hoppas nu bara att utställningen blir av.

Tror att jag ska visa Platina vid fölmönstringen på Säfva Gård också, hon ska först få följa med till Riksen i Köping men en fölmönstring är ändå alltid kul tycker jag. Den är någon vecka in i september. Platina fyller en månad idag, brukar väga fölen då vilket jag gjort idag också, hon väger nu 25 kilo. Tio kilo plus sedan födelsen.

Selene brunstar på och Foxen betäcker, han trivs nog fint i sin lilla stoflock. De senaste dagarna har det varit galet mycket broms bara, usch, stackars hästar.