Jultomten klippt

2013-04-06

En varm, skön och solig dag även denna. Kom på att jag skulle mäta Gallium och Fabbe också, har inte gjort det sedan i somras. Fabbe är två år om cirka en månad, han är nu 84 cm hög, det är två centimeter plus sedan sist. Dags för honom att hejda sig snart. Gallium är ett år och åtta månader, har också vuxit två centimeter och är nu 80 cm hög. Han kommer att hålla sig inom minimått känns det som. Hade också med saxen ut, Gallium har haft mer skägg än en jultomte i vinter, nu klippte jag av det, det var decimeterlånga strån under ganascherna.

Körde Lilja tjugo minuter på eftermiddagen, idag hade hon inte riktigt samma bjudning som i förrgår, men det gick bra ändå. Det skulle kunna bero på att hon är nyverkad tror jag, de kan ju ibland bli lite ömfota dagarna efteråt.

Om två månader är det utställning i Rockelstad. Jag ska anmäla Lilja och Fluora dit. Planen var att även Ruta skulle visas där, skulle gärna velat visa henne i början av sommaren innan hon blir så rund om magen. Men efter gårdagens verkning av hennes hålväggar är det nog inte aktuellt att åka på utställning för hennes del. Om det inte är knähögt gräs på utställningsplatsen förstås, då skulle det kunna funka :-) .