Kamrater

2013-11-18

Nästan varje dag äter Smilla och Selene ifrån samma höhög. Det är konstigt, Selene kan vara lite grinig av sig på de andra ibland, men Smilla verkar hon ha accepterat helt och fullt. Hon rör inte en min när Smilla kommer och ställer sig bredvid. Smilla är alltid så snäll och vänlig. Josefine och Eveline tycker om att gå ut på promenader med henne, just för att hon är så snäll och lyssnar på dem hela tiden. Det känns så bra i hjärtat att se att Smilla verkar tycka det är okej att bo här.

I helgen som var jobbade jag. Micke var duktig och började göra den sista grinden, den är halvfärdig för tillfället skulle man kunna säga. Han plockade också isär kaninernas sommarbur, resterna ska vi förhoppningsvis elda upp nästa helg. Frågan är vad vi ska göra med deras vinterbur, den står i den sista boxen och den vill jag tömma så fort grinden är på plats. Tänk vad bra det skulle vara med en stor gammal lada att stuva in saker i.

Och så kommer Ting på bild. Hon är tyvärr inte lika tillmötesgående emot Smilla vid matdags, hon är inte alls sugen på att dela med sig av sitt hö.