Rent och fint

2013-03-04

Nu har jag dammat hela stallet :-) . Boxväggar, skrymslen och fönstren. Det var ganska dammigt måste jag säga. Varför detta mitt i installningssäsongen då - jo imorgon kommer ju Länsstyrelsen och tittar och då ska det vara fint förstås! Inte för att att dammet påverkar det de ska godkänna, det är ju måttbestämmelser, golvytor och sånt de tittar på, men jag vill i alla fall att det ska vara rent och fint :-). Är så stolt över bygget och vill givetvis visa i bästa skick så att säga.

Nu är det åtta plusgrader, inatt var det minus åtta. Det svänger. Igår blev det väldigt isigt på vägen så det blir inga hästaktiviteter idag, hoppas att det smälter vidare nu så att gruset kommer fram och det blir gångbart igen. Plus på dagen och minus på natten brukar vara bra i vårtider, då smälter det i lagom takt och frystorkar däremellan.

Fabbe och Gallium är så busiga i hagen, det skulle vara intressant att ha stegräknare på dem, undrar hur långt de springer per dygn. Fabbe är fortfarande svår att få tag i, men bättre än tidigare i alla fall. Nu kommer han alltid fram och hälsar men är ständigt beredd på att ta till flykten, suck. Han borde väl bara förstå att allt är lugnt, men en häst tänker inte som en människa.