Guldtjejer!!

2013-08-04

Tänk vilken fantastiskt rolig dag detta blev! Imorse bar det av till Järna, redan klockan åtta var det 24º hela grader ute. Utställningen var i ridhus och där var det alldeles otroligt varmt också, men jag ska inte klaga, jag gillar när det är varmt.

I 3-årsklassen för ministon var det fem deltagare och när jag innan tittat i startlistan hade jag rangeringen klar för mig. Men tänk, jag hade helt fel, vem fick äran att gå först om inte vår fina Fluora! Det överraskade mig totalt! Inte nog med det, som nummer två i klassen fick Lilja gå! Oj så oväntat det kändes men så härligt. Båda fick guld med många fina ord i kritiken. Fluora fick sedan gå emot Something Special i championatet, men där slutade hon tvåa, dock på samma poäng, det vill säga 41.

Något annat som kändes super var att Foxen fick hela 43 poäng, han är så snygg den killen, men nu är han tillbaka på Mjälkärr igen. Fluora gick och brunstade efter honom i ridhuset och hon är nog besviken på att hon inte fick någon närkontakt trots att han varit hos oss i två månader..

 

Nedan mina fina guldtjejer

 

Fluora som klassvinnare med de härliga poängen 98888

 

Lilja tvåa i klassen med 88888