Väldigt väldigt roligt!!

2013-10-19

En solig och kall utställningsdag i Söderhamn är avklarad. Alla barnen följde med och vi hade så trevligt. Domare var Viveka Karlestrand och aspirant var Linnea, jag har aldrig tidigare visat för Viveka.

Fluora var först, sista chansen för ett dubbelguld.. Hon skötte sig helt perfekt, ställde upp sig fint och gjorde precis enligt plan. En sjua på skritten gav henne ett slutresultat på 39 poäng. Nära skjuter ingen hare, men 39 är bra det med.

 

 

Efter lunch var det Tings tur. I hennes klass var det tre ministon som deltog, hon gick som nummer två både före och efter rangering. Hon skötte sig inte bra på något sätt, hon taktade i skritten, hon försökte fly ringen i traven och hon stod inte still en sekund under uppställning, hon snurrade runt och trasslade som en ohyfsad unghingst. Jag var mycket besviken efter visningen, usch så onödigt att hålla på så, övertygad om att hon skulle få sitt sämsta resultat någonsin. Så när domaren sade "5x8" var jag tvungen att tänka efter ordentligt, sa hon 5x8?? Ja tänk det sa hon, väldigt väldigt roligt!!