Trevlig ledig dag

2013-08-13

En mycket trevlig ledig dag. Tränade med Fabbe på förmiddagen, när han har framåtbjudning går det jättebra men ganska ofta ställer han sig stadigt på alla fyra och står still... Eftersom han är 2½ år tycker jag att det stadiet borde vara passerat men icke. Jag får väl vara glad åt att han alltid kommer fram i hagen nu och att jag fått tag i honom vid varje försök sedan i maj. Det är riktiga framsteg det.

Efter lunch kom Johanna (Skärgården) med sina två tjejer. Solen sken och vi satt ute på altanen och hade det bra, pratade om allt möjligt + givetvis shetlänningar. När vi sedan skulle titta på mina shetlänningar började det helt plötsligt spöregna och då är det inte så mysigt att stå och diskutera exteriöra för- och nackdelar samt hästhull vid staketen. Vi tog i alla fall en sväng ner till hingstarna också men då regnade det ännu värre. Tack för idag, jättekul att ses!

När middagen var äten var det blå himmel igen och jag och Linnea gick ut för att träna med den anmälda Riks-trion. Fölis var jätteduktig, hon tog täten före sin mor, gick cirka tio meter före hela tiden och skrittade och travade fint. Selene var däremot lite seg. Sedan tog jag Ting och Linnea tog cykeln och så sprang vi någon kilometer på fin gräsväg, det gick också bra.

Sist av allt ringde jag Barbro som brukar id-kolla våra föl, vi bokade in en tid men det blir inte förrän om en månad.