Härlig helg

2013-05-26

En solig och härlig helg har passerat. Har gått runt alla hagar och bytt trasiga isolatorer, som alltid efter vintern är de av lite här och var. Idag tog jag Micke med mig och så började vi ordna till staketet där grenar lagt sig, det gick ganska hårt till kring jul som jag berättat tidigare. Två hagar är nu färdiga, två "större" skador är kvar i två andra hagar att laga. Det känns så onödigt, det träd som lägger sig över staketet förstår nog inte vad mycket jobb det skapar..

Barnens kaniner har fått flytta ut ur stallet idag också, de är nu tillbaka i sin stora och fina sommarbur. Det måste väl vara härligt, att få vara ute i naturen igen, kan man ju i alla fall som människa tycka. De verkar nöjda, hoppar runt, gräver i sanden och skuttar upp på utkiksbrädan.

Tittade i Liljas mun idag och där såg ut som ett mindre High Chaparal. Hon ser ut att vara mitt i tandfällningen, två framtänder såg ut som de ska, en var på uppväxt och en var halvlös. Frågan är hur det skulle tas emot av utställningsdomare, det är bara två veckor kvar till Rockelstad. Om det inte snyggat till sig om en vecka ska jag ta kontakt med utställningsansvarige för att höra om det är någon idé att åka.

Har sagt det förr men det måste sägas igen - Fenix har ett alldeles fantastiskt litet och vackert huvud. Det är så nätt och välmejslat. Det grämer mig så att jag inte kommer att få visa honom igen.