Röj och lampa

2013-11-10

Vilken härlig hemmahelg vi har haft! Jag älskar sådana! Dels har vi firat Manne som fyllt 9 år men har också hunnit varit ute massor av timmar. Idag har vi röjt ur den näst sista boxen i stallet. Den har varit full av verktyg, skruvar och sånt sedan vi byggde, eftersom den inte behövdes förra året har grejerna blivit kvar i den. Nu är den städad och redo för Fluora som ska bo där i vinter. En box till finns att plocka ur, där står kaninernas vinterbur. Nu är ju båda kaninerna borta, visst har jag skrivit det? Vet inte riktigt hur ödet för den buren ska bli ännu. Det är i alla fall den största boxen och där ska Selene med dotter få husera har jag tänkt.

Sedan har Micke satt upp en ytterlampa på baksidan av stallet. Köpte lampan för flera år sedan men den kom aldrig på plats samtidigt med de andra förra hösten. Men nu är det gjort och även inkopplad på skymningsrelät som de övriga ytterlamporna är.

Fabbe mår hittills bra och är precis som vanligt, killarna rör sig mycket i hagen. Min tanke är att börja tömköra Fabbe snart, jag har verkligen ingen aning vad han kommer tycka om det.