Killar till salu!

2019-10-16

Höstigt värre har det blivit, det regnar och regnar. Och löven faller. Och mörkt börjar det bli. Men ganska mysigt med då. Stona fick flytta in i vinterhagen i helgen som var, där fanns lite gräs från i somras men det gick fort åt. Nu gnäggar de glatt när jag kommer med höet. Och nytt hö kom det också i helgen, det luktade gott och såg fräscht ut, var dessutom mycket billigare än förra året. Det var ju en väldig tur att det inte blev samma hökris ett år till.

På lördag är det utställning i Nyköping, jag och Eveline ska åka dit med Molly, Lasea och Platina. Molly är inte visad än i år, men hon visades som föl förra året och då med 39. Lasea var anmäld redan innan hon fick sitt diplom så nu får hon följa med utan någon som helst press på resultatet, skönt. Platina, hon borde dock känna sig manad till att klämma fram en 41:a :-). Vi får se. Har anmält henne till Stjärnhov om en månad med.

Till Stjärnhov har jag också anmält Lins. Han är 2½ år och har inte varit i ringen sedan han var föl. Nu kastrerades han ju för några veckor sedan och tänkte det skulle vara kul att visa honom en gång i höst.

Lins tänkte jag för övrigt leta nytt hem åt, samma sak med Nickel. Men det kan bli lite krångligt eftersom det bara är de två i deras hage, så det bästa vore förstås om de kunde få nya ägare och dessutom flytta samma dag, vilket nog inte är helt lätt att få till. Vi får se hur det blir.

 


Pettersbacka Nickel                              Pettersbacka Lins