Helt perfekt avslutning

2018-10-20

Verkligen en helt perfekt avslutning på utställningssäsongen. Det blev det idag, när vi var till Stjärnhov och visade för Liselotte Erixon. När vi åkte dit regnade det men sen kom solen och allt gick så bra. Det var jag och Eveline som fick fixa med hästarna för Josefine var domarsekreterare idag med. 

Först ut var det Bella, som egentligen heter Shape Of You. Hon har aldrig varit ute förut men hon är en så lugn tjej. Tvätten igår gick helt problemfritt. Att gå in i ett ridhus var inga konstigheter, men det svåraste för henne är att gå framåt. Min högerarm har definitivt blivit starkare idag av att dra fram henne, hade det inte varit för bästa piskföraren Mia hade hon inte fått ett enda gångartspoäng. Nu slutade hon på 39 poäng och det är vi jättenöjda med.

 

 

 

Bella ett år gammal.

 

 

 

En liten stund senare var det Safenas tur och där var det ju verkligen sista chansen till att få ytterligare ett guld som treåring. Trodde nog inte riktigt på det, men vilken tur jag hade fel! Hon fick ett guld och det var tack vare hennes skritt tror jag "Energisk bogfri, går väl genom kroppen" stod det i protokollet. Dessutom fick hon senare på dagen den fina titeln Champion Miniungsto, alldeles strålande ju :-). Detta guld innebär att vi kan söka Dubbelguldsdiplom till henne, tänk, hon blev ett diplomsto ändå! Efter ganska mycket kämpande. Det enda foto vi har på henne från dagen är när hon och Bella står i transporten och vilar. Men där är hon ändå ganska glad och fin :-).

 

 

Efter lunchen var det Evelines tur att visa i handlerklass igen, det var hon och Lilja som gick i ringen. Det gick bra det med. Handlerklasserna dömdes av Lisa och Tobbe och Josse skrev där med.

 

 Lilja och Eveline

 

Någon timme senare var det Liljas klass och där slutade det också jättebra, hon fick jämna och fina 5x8, fick gå vidare till championatet men där fick hon sedan lämna.

Men vilken perfekt dag och avslutning på säsongen, går ju inte låta bli att längta till nästa börjar. Vi brukar aldrig åka på någon vinterutställning men nu är jag rädd att Josse är köpt.. Vi kommer nog få åka oavsett om jag är rädd att frysa om fingrarna eller inte.