Nelly fick blågul!

2018-07-29

Igår var vi till Rimbo och hade en väldigt trevlig dag. Utställningen var flyttad till "den gamla" platsen och där är det så bra med stort ridhus, parkering nära och alltihop var som vanligt mycket välordnat av Hanna, Eva och deras medhjälpare. Dagens domare var Linnea Ornstein. Det tar bara en timme för oss att komma dit och vi behövde inte åka förrän klockan åtta, vilken sovmorgon för att vara utställningsdag!

Först ut av våra var Nelly. Hon är ganska precis två månader gammal och hennes konstantskimmelfärg börjar synas tydligt. Vi har inte haft någon som färgväxlat tidigare, men plötsligt har vi tre stycken! Nelly, Molly och så Bella då. Det kommer bli spännande att följa genom årstiderna. Nelly visade hur som upp sig jättefint, fick fin kritik och domaren tyckte det inte fanns något speciellt alls som var dåligt just nu. Kul! Nelly fick 5x8 och guld :-). Så jätteroligt!

 


Pettersbacka Nelly
e Top Of The Line RS 737
u Dressed For Success RS 7425

 

Direkt därefter var det Dessis tur, det är ju alltså mamma till Nelly. Hon fick gå först i sin klass med 39 poäng och fick en 7:a på benen.

 

 

Dessi - Dressed For Success


Sedan var det Safenas tur då, och hennes bredspårighet har faktiskt förbättrats även om den fortfarande finns där. Igår fick hon 39 poäng igen med 7:an på benen. Det är som alltid, ska man ha råd med en 7:a nånstans måste man ha 9:a på något annat, annars måste man låta bli de där 7:orna.. :-).

Efter Safena var vi klara med vårt och kunde i lugn och ro sitta ringside och titta och prata och bara ha det bra, härlig dag!