Årets första

2018-01-27

Här står bra till med samtliga ponnyer, det har varit snö i någon vecka och det är nog ganska skönt för dem, blir så rent och fint i hagen. I förrgår smälte den dock bort och igårkväll blev det minusgrader igen, lite fram och tillbaka.

Stona står inne om nätterna nu, har gjort hela månaden. I år är det ingen som måste ha extra mat men är mysigt att ta in dem ändå. Mockningen tar ju lite tid men är ändå något jag gillar och oftast får jag hjälp av Josefine.

Har nu också känt sparkar i Platinas mage, det betyder alltså att tre föl väntas, samtliga under juni månad. Bästa månaden att vänta föl i :-). Ljust de flesta av dygnets timmar och bara härligt att gå ut i hagen om nätterna för att vaka. Men det är ett tag kvar dit och tur är väl det.

I mitten av februari har Shetland Nord sitt årsmöte men jag har inte riktigt bestämt om jag ska åka dit ännu. Jag ingår ju i valberedningen och vi i den har som vanligt haft ett bra samarbete med att ta fram ett förslag på styrelsemedlemmar inför årsmötet. Det är ett ganska kul arbete men det tar mer tid än man kanske kan tro.