Dräktiga

2014-09-18

Har tagit Pregnamaretest på Ting och Smilla med resultatet att båda ska vara dräktiga! De brunstade under exakt samma dagar vilket betyder att båda två har beräknad fölning under den sista veckan i juni nästa sommar. Verkligen jätteroligt!

Sedan Borlängeutställningen går nu alla ston i samma hage och det är så skönt när det är så, alla samlade i trygghet av varandra. De har fortfarande gräs kvar så de är nöjda. Hingstarna går kvar i sommarhagen nere vid gamla stallet och det får de nog göra någon vecka till i alla fall. Skulle behöva göra en brasa i deras vinterhage innan de flyttar dit igen, det ligger mycket ris från en asp som föll där i vintras.

Inte en människa har hört av sig om annonserna angående Fabbe, lite konstigt ändå. Barnen är så glada för det eftersom de inte vill att han ska säljas, de vill att han ska bo kvar hemma hos oss. Och det går ju bra förstås, men jag tycker det skulle vara roligt för honom själv att han fick flytta till ett litet ställe där han skulle få vara centrumpunkten för all pyssel och träning.